Suara Lab

Primera call de statups

El passat 8 de maig es va celebrar a les oficines de Suara Cooperativa a Barcelona, una Demo Day de startups tancant el procés de selecció de la primera convocatòria de projectes. En aquesta primera call hi han participat un total de 12 equips que han optat al Programa de incubación que inclou mentoria, espai de treball al 22@, acompanyament en la recerca de finançament, possibilitat de fer proves pilot als diferents serveis que gestiona l’entitat i una formació adaptada a les necessitats de cada iniciativa.

Los diferentes emprendedores y emprendedoras pudieron presentar sus proyectos en formato elevator pitch de 3 minutos, ante el Comité de Innovación de Suara Cooperativa.

En esta primera convocatoria el reto ha sido buscar soluciones disruptivas y tecnológicas para el cuidado y atención de las personas a domicilio.

Entre totes les idees presentades s’han seleccionat 2 projectes que a partir d’ara s’incubaran al Suara Lab, el laboratori d’innovació social de Suara Cooperativa son

DE PISO EN PISO: Plataforma que posa en contacte gent que cerca i ofereix allotjament per a viure en un pis compartit. També incorpora un servei d’acompanyament integral per la convivència col·laborativa amb diferents col·lectius, entre ells la gent gran.

LAIF ADVENTURE: Sistema de detecció de caigudes automatitzat amb sensors que converteix els smartphones en aparells d’alerta en cas d’accident.

L’enhorabona a les startups seleccionades i agraïm la participació de tots els equips!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario