Idees que milloren la vida de les persones

Des d’iniciatives per impulsar la participació dels joves als barris fins a un servei d’acompanyament turístic inclusiu. Descobreix tots els projectes que s’estan incubant al SuaraLab i formen part de la nostra comunitat d’emprenedors!

BCN4ALL

BCN4ALL ofereix serveis d’atenció i assistència turística personalitzada per a gent gran, amb diversitat funcional o altres necessitats. Els serveis professionals tenen en compte les necessitats de cada persona per visitar Barcelona independentment de l’edat, mobilitat, condició física, intel·lectual o mèdica.
www.bcn4all.com

DE PIS EN PIS

Plataforma que posa en contacte gent que cerca i ofereix allotjament per a viure en un pis compartit. També incorpora un servei d’acompanyament integral per la convivència col·laborativa amb diferents col·lectius, entre ells la gent gran.

www.depisenpis.com

InfoBarris App

Sistema de detecció de caigudes automatitzat amb sensors que converteix els smartphones en aparells d’alerta en cas d’accident.

Deixa't cuidar

Servei de fisioteràpia a l’empresa. Un projecte que neix motivat per una emprenedora de la cooperativa amb l’objectiu de fomentar una empresa feliç, responsable i que genera benestar físic i emocional.