📲 Suara Lab, laboratori d'innovació social

Busquem persones amb idees i projectes innovadors i els oferim els recursos necessaris per fer-los realitat. Transformem i millorem l’atenció a les persones. Treballem i fomentem l’innovació des d’una perspectiva transversal. SuaraLab ordena, impulsa i ajuda a dotar de mètode a Suara Cooperativa, però també crea mecanismes i espais de creació conjunta amb l’ecosistema startup.

Connectem, transformem i compartim

 • null

  Hackatons virtuals

  Organitzem espais d’innovació virtual. A través de dinàmiques àgils, on l’eina central és el Design Thinking, busquem solucions innovadores a reptes socials.

 • null

  Nodes de treball

  Impulsem grups de treball temàtics per donar resposta a reptes d’àmbit social. Fomentem l’intercanvi d’experiències internacionals i investiguem nous models d’atenció a les persones.

 • null

  Programes d'incubació

  Organitzem programes d’incubació i challenge’s per establir acords de col·laboració amb startups que proposin solucions disruptives en l’atenció a les persones.

 • null

  Col·laboració amb Universitats

  Establim aliances amb Universitats i Centres d’investigació per crear projectes d’investigació, estades d’innovació i acords de pràctiques per donar oportunitats al talent jove.

 • null

  Tecnologia social

  Promovem projectes per fer front a la bretxa digital i apropar la tecnologia a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

El futur és social i digital

💡 Metodologies àgils

A Suara Lab treballem amb metodologies àgils per donar resposta a reptes socials, incorporant una visió digital i tecnològica. Organitzem tallers formatius en Design Thinking i altres eines d’innovació especialment enfocats a professionals de l’àmbit social.  També fem ús d’altres metodologies, com son el SCRUM, Kanban, Agile Inception, Design Sprint, entre d’altres.

🤖 Experimentació tecnològica

Realitat Virtual, Intel·ligència artificial, Robòtica social, Big Data… son moltes les tecnologies que ja no son el futur sinó el present. A Suara Lab actuem com a observatori tecnològic, investigant i experimentant amb noves solucions digitals, per donar resposta a les necessitats socials actuals. Busquem idees, projectes i startups que estiguin desenvolupant noves eines per prototipar i testejar-los.

Programa d'incubació

 • Know How

  Different services and spaces managed by Suara will be available to Startups to test products.

 • Mentoratge

  You will have access to a mentor networking with specialized professionals in all kind of social fields. They will help you in your process of solutions validation and will offer you professional consulting.

 • Workplace

  We offer our office as a workplace, which is equipped with all necessary resources. Our facilities are located in 22@ district, one of the most dynamic districts of Barcelona’s entrepreneur ecosystem.

 • Financing

  You will receive support in seeking financing to develop the project.

 • Pilot tests

  Different services and spaces managed by Suara will be available to Startups to test products.

 • Formació

  Creem un pla de treball i un programa formatiu adaptat a les necessitats de la startup

📌 Coneix els projectes incubats

En la primera edició del programa d’incubació de Suara Lab, hem acompanyat noves startups en el desenvolupament de noves solucions que donen resposta a reptes socials de base tecnològica. Hi han participat un total de 12 equips que han optat al Programa d’incubació que inclou mentoria, espai de treball al 22@, acompanyament en la recerca de finançament, possibilitat de fer proves pilot als diferents serveis que gestiona l’entitat i una formació adaptada a les necessitats de cada iniciativa. Solucions per l’habitatge, turisme accessible, sistema de detecció de caigudes per a gent gran…

Mentoring

Últimes notícies