Suara Lab

Primera call de statups

El passat 8 de maig es va celebrar a les oficines de Suara Cooperativa a Barcelona, una Demo Day de startups tancant el procés de selecció de la primera convocatòria de projectes. En aquesta primera call hi han participat un total de 12 equips que han optat al Programa d’incubació que inclou mentoria, espai de treball al 22@, acompanyament en la recerca de finançament, possibilitat de fer proves pilot als diferents serveis que gestiona l’entitat i una formació adaptada a les necessitats de cada iniciativa.

Els diferents emprenedors i emprenedores van poder presentar els seus projectes en format elevator pitch de 3 minuts, davant del Comitè d’Innovació de Suara Cooperativa.

En aquesta primera convocatòria el repte ha estat buscar solucions disruptives i tecnològiques per la cura i atenció de les persones a domicili.

Entre totes les idees presentades s’han seleccionat 2 projectes que a partir d’ara s’incubaran al Suara Lab, el laboratori d’innovació social de Suara Cooperativa son

DE PISO EN PISO: Plataforma que posa en contacte gent que cerca i ofereix allotjament per a viure en un pis compartit. També incorpora un servei d’acompanyament integral per la convivència col·laborativa amb diferents col·lectius, entre ells la gent gran.

LAIF ADVENTURE: Sistema de detecció de caigudes automatitzat amb sensors que converteix els smartphones en aparells d’alerta en cas d’accident.

L’enhorabona a les startups seleccionades i agraïm la participació de tots els equips!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment